KuntoPlus lehdestä hyvä tarjous

Täällä lehtihullu on taas ihan vimmoissaan, kun niin hyvä tarjous tuli KuntoPlus-lehdestä: kolmen lehden tutustumistarjous vain 12,90! On siitä jo pitkään ollut tuo kolmen lehden noin hyvä tarjous, mutta kun nyt siihen kylkiäisiksi tuli mun hipuilema lämpökerrasto!

Kuvankaappaus-kuntoplus-tarjouksesta-blogiin

Tilaan siis tuon setin. Olen haaveillut tuosta Craftin lämpökerrastosta jo pitkään ja nyt sen aion saada. On sitä paitsi siisti saada lehdestä uusia vinkkejä ja intoa liikkumiseen. Mua ainakin henk koht aktivoi tuollainen liikuntalehti ihan mielettömän paljon, se suorastaan pakottaa liikkumaan.

Mulla oli joskus tuollanen craftin kerrasto, se kesti varmaan kymmenen vuotta. Käytän sitä siis talvella ja tietysti syksyllä kun tulee kylmät ja kosteat. Tänä talvena sitä ei oikein enää kauhesti tartte mutta onpahan sitten seuraavaa talvea varten.

KultoPlus taitaa olla suosituimpia liikuntalehtiä suomessa. Fit-lehdistä on tosin vissiin vielä suositumpi, mutta se on mun mielestä niin naisten lehti ja varsinkin nuorten naisten, sitä ei kerta kaikkiaan miehet voi lukea. KuntoPlus-lehteä sen sijaan voi lukea myös miehet, koska siinä oikeasti keskitytään liikkumiseen ja terveyteen, mm ruokavalioon ja resepteihin, eikä mihinkään ilmanaikaiseen ihmissuhde vatvomiseen.

KuntoPlus lehden lisäksi oon joskus silmäillyt Me naiset sport lehteä kun se meidän emännälle aikanaan tuli, mutta siinä on aika lailla sama ongelma ku siinä fit-lehdessä. Sellaista naisten hyvinvointi hömppää siinä oli kyllä melkoisesti. Niin ja tietysti sellaisia meikkausvinkkejä jne,

Jotenkin vähän ärsyttää, miten nuo liikuntalehdet jakaantuu. Miehille on pelkästään bodauslehtiä, ikään kuin miehiä ei liikunta, terveys ja hyvinvointi kiinnostaisi ollenkaan, ainoastaan bodaus ja lihasten kasvattaminen. Outoa on. Monipuolisesti liikkuville miehille, kuten esim mulle joka harrastan kaikenlaista hiihdosta kahvakuulaan, venyttelyyn ja pallopeleihin. Kaipaan lehdistä vinkkejä esim syömiseen, juurikin venyttelyyn ja kaikkeen sellaiseen. KuntoPlus on suurin piirtein tätä, mutta kyllä sekin on hyvin vahvasti naisille suunnattu. Tästä pitäs joskus laittaa ihan palautetta tonne lehteen.

No, me vaimon kanssa luetaan muutenkin samoja lehtiä, joten tää on nyt hyvä ja hyödyllinen meille molemmille. Vaimolle tulee esim Kodin Kuvalehti, joka on mielestäni aivan loistava naisten lehti! Luen sen aina itsekin kannesta kanteen, siinä on loistavia henkilöhaastatteluja ja kiinnostavia ilmiöjuttuja. Vaikka se onkin ulkoasultaan naisille suunnattu eikä mua esim ne sisustusjutut kiinnosta, niin kyllä se sisältö on suunnattu ihmisille, siis ihan kaikille. Samoin ruokasivut on mielestäni melko hyviä siinä, käytän niitä melko paljon ihan arkikokkauksessa, jota teen paljon.

En edes viitsi sanoa montako lehteä meille tällä hetkellä tulee… 🙂 Kaikki kuitenkin luetaan, joten ei niitä kyllä sitten liikaa tule.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *