Aikuisten leluilla iloa parisuhteeseen

Meidän perheessä, tai meidän perheen aikuisella kaksikolla, on tullut viime vuosina tutuksi netin seksikaupat aika hyvin. Seksikauppojen valikoimaa en voi kuin suositella kaikille pariskunnille! Kannataa olla avoin ja kokeilla ennakkoluulottomasti kaikkea, mikä tuntuu molemmista luonnolliselta ja hyvältä!

Voin kertoa oman tarinani, tai tarinamme. Olimme viisi vuotta sitten vaimoni kanssa melkoisessa umpikujassa. Sellaisessa, johon jokainen pariskunta sukeltaa jossain vaiheessa, erityisesti fyysisesti ja henkisestikin erittäin rankan pikkulapsivaiheen jälkeen. Meidän nuorin oli kolme, eli vaippaiän ohittanut taapero, joka ei enää koko ajan vaatinut meidän huomiota. Näin meillä alkoi olla aikaa ja tarvettakin enemmän toisillemme. Ja silloin huomasimme, kuinka kauas olimme etääntyneet noina ihanina mutta toisaalta niin rankkoina ja suorittamista täynnä olevina, väsyneinä pikkulapsivuosina!

liukuvoide-petipuuhissa-seksikaupat

Kriiseilimme aikamme, emme osanneet olla toistemme kanssa, seksi ei oikein sujunut, koska meillä ei sujunut muutenkaan. Riitelimme paljon, kuljimme omissa harrastuksissa ja omien ystäviemme kanssa vanhaan tapaan, sillä emmehän olleet vuosiin päässeet viettämään kahdestaan yhtä iltaa pidempää aikaa. Yhtäkkiä huomasimme, että kun olimme kahdestaan, meillä ei oikein ollut mitään puhuttavaa tai jaettavaa.

Siinä tuli mietinnän paikka. Aiemmin meilä oli ollut paljon yhteistä, paljon kivaa yhdessä. Yhtäkkiä hoksasin, että en halua elää sellaisessa suhteessa, en edes lasten takia. Puhuimme vaimoni kanssa tästä ja päätimme yksimielisesti aloittaa alusta. Kummallakaan ei ollut kuitenkaan halua lopettaa, koska arki sujui hyvin emmekä juuri riidelleet.

Aloitimme treffeistä ravintolassa. Lapset oli isovanhemmilla ja me tapasimme naapurikaupungin ravintolassa. Tuntui siltä, kuin olisimme nähneet toisemme kunnolla ensi kertaa kymmeneen vuoteen! Treffit oli hyvä idea, koska saimme elää todella kiihkeitä hetkiä autossa ravintolaillan jälkeen, sekin ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen!

Ensitreffien jälkeen olemme käyneet lisää treffeillä, yhden viikonlopun yhdessä minilomalla ja sittemmin kauan sammuksissa ollut intohimon liekki on alkanut jälleen roihuta! Se säilyy kipinänä arjessa, tuo iloa ja valoa, rakkauttakin! Halua jakaa toisen kanssa, halua viettää aikaa toisen kanssa! Me todella saimme uuden mahdollisuuden ja uuden alun, ja nyt tämä on parempaa kuin koskaan aiemmin!

Uuden virkeän seksielämämme kunniaksi aloimme asioida netin seksikaupoissa ja siitä se ilo vasta irtosikin! Meidän seksielämämme on huikean monipuolista ja ihanaa, tyydyttävää, käytämme monenlaisia seksileluja fiiliksien mukaan, välillä ei mitään, välillä kokeillaan useampaa! Suosittelen kaikille pareilla, hyvinkin väljähtyneille, sekä treffejä että seksileluja! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *