Tarjoukset on in, varsinkin lehdissä!

Maailmassa on niin paljon tavaraa ja koko ajan haalitaan lisää, että sillä, että tavarat saa tarjouksella on koko ajan isompi merkitys. Toisaalta joistakin tavaroista, jotka on juuri sellaisia kuin itse haluaa, on valmis maksamaan hyvinkin paljon, esim merkkituotteet.

lehtipiste-huolehtii-lehdet-kauppoihin-lehtitarjoukset

Itse bongaan netistä tarjoustavaraa aina kun pystyn. Lasten vaatteet hankin aina tarjouksesta, lomat, mökit, hotelliyöt, matkat, lennot, liput… oikeastaan tarjoukset aika paljon myös määrittää hankintojani koska ostan sitä mitä on tarjouksessa. Esim lomakohteet valitaan sen mukaan, mistä halvimmalla saa.

Tarjouksia poimin myös lehdistä. Tiedän monia, ketkä tilaa lehtiä vain niiden kylkiäisinä tulevien tilaajalahjojen vuoksi. Itse teen tätä harvoin. Tykkään vaan lukea paljon aikakauslehtiä ja muitakin lehtiä, siksi tilaan paljon lehtiä. Lisäksi vaihtelen lehtiä niin, että tilaan ehkä puolen vuoden määräaikaisen tilauksen ja lopetan sen, ja tilaan sit jonkin muun lehden.

Yksi lempilehdistäni on National Geografy, joka on tullut minulle jo kymmenen vuotta enemmän tai vähemmän jaksottain ja määräaikaisena. Lisäksi siinä on aina loistavat tilaajalahjat. Olen saanut sen mukana huippupuukkoja, keraamisia sellaisia, pari takkia ja muuta keittiötarviketta.

Säästän lehdet aina, joskus kierrätän ne, eli annan luettavaksi aika tuoreeltaan jollekin kaverille, joka haluaa myös lukea lehteä. Olemme myös parin kaverin kanssa joskus sopineet vaihtareista esim tieteen kuvalehteen tai historia-lehteen joita myös tykkään lukea.

National Geografikissa loistavaa ovat kuvat. Tiedän, että lehteen kuvaavat maailman huippukuvaajat esim Magnum kuvatoimistosta ja se kyllä näkyy lehden tasossa. Aivan mielettömiä näkökulmia maailmaan, varsinkin maailman eri kriisialueilta. Olen huomannut, että maailman paras lehtikuva sattuu myös aika monesti olemaan juuri tuossa lehdessä. Esim juuri valittu lehtikuva, en muista kuvaajaa, mutta se oli kuva Afrikan rannikolla kännyköitään käyttävistä ihmisistä hämärässä. Se oli hieno kuva.

Lehdessä on myös paljon historiallisia juttuja, jotka minua kiinnostavat eniten, mutta toisaalta on kiva lukea reportaasia ihan tämän päivän kriiseistä ja ilmiöistä. Näitä taas ei ole esim historia-lehdessä eikä mun mielestä esim tieteen kuvalehdessä ainakaan niin laadukkaasti. Tieteen kuvalehdessä käsitellään taas tieteen edesottamuksia eri aloilta, ei niinkään yhteiskuntaa, politiikkaa tai ihmisoikeusasiaa.

Jep, innostun aina kun aletaan puhua lehdistä. En voi mitään. Lehtitarjoukset ovatkin ehkä tärkein tarjouspuoli mitä seuraan aktiivisesti ja suosittelen kavereillekin aina kun bongaan jonkun huipputarjouksen. Ne alkaa tosin olla jo melko kyllästyneitä noihin mun suositteluihin kun aina niitä tyrkytän. Välillä vähän hävettää, mutta kun aina tuntuu, että jos en huipputarjouksesta vinkkaa niitä saattaa harmittaa jos en vinkkaa. Tuskin on kuitenkaan koskaan harmittanut.

Netistä tarjoukset on tosi helppo löytää, mutta pitää osata lukea oikeanlaisia sivuja. Näistä voin vinkata myös lukijoille tässä blogissa. Kertokaa tekin kokemuksia, varsinkin lehdistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *